Brochure downloaden

Nederlands

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Nederlands

Je woont en werkt in Nederland, maar Nederlands is niet jouw moedertaal. Deze trainingen helpen je zelfverzekerder Nederlands te spreken en te schrijven in een zakelijke omgeving. Lees meer

Training

 • Schrijfvaardigheid Nederlands voor Anderstaligen

  Tijdens deze training leer je correcte Nederlandse basisteksten schrijven en schrijf je teksten met meer zelfvertrouwen. Bekijk de training.

 • Zakelijk Nederlands voor Anderstaligen

  Na deze training ben je in staat met meer zelfvertrouwen zakelijk Nederlands te spreken waardoor je zelfverzekerder gesprekken kan voeren. Bekijk de training.

Trainingsprogramma

 • Correct Nederlands

  In deze training leer jij op een interactieve manier spel- en taalproblemen op te lossen, zodat je op de hoogte bent van veranderingen. Bekijk de training.

Trainingen Nederlands

De Nederlandse taal staat bekend als een lastige taal, vanwege de vele onregelmatigheden en de niet altijd even logische schrijfwijze. Is het Nederlands niet jouw moedertaal? Dan is de kans groot dat je vaak worstelt met taaldilemma's of het moeilijk vindt om vloeiend en vol zelfvertrouwen een gesprek te voeren. Als je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken, dan kun je deelnemen aan een cursus Nederlands voor anderstaligen van Boertien Vergouwen Overduin. Hierin ga je niet alleen aan de slag met de Nederlandse taal en grammatica, maar ook met typisch Nederlandse cultuurkenmerken. Ter verdieping leer je onder meer hoe je in het Nederlands kunt presenteren en onderhandelen. Na afloop kun je je Nederlandstalige gesprekspartners vol zelfvertrouwen te woord staan! Bekijk het volledige aanbod trainingen Nederlands voor anderstaligen.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.