Brochure downloaden

Mindfulness

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Mindfulness

Behoefte aan meer focus? Ga voor een cursus Mindfulness. Leer hoe je vanuit rust en zelfvertrouwen betere resultaten krijgt. Wij hebben verschillende cursussen Mindfulness. Lees meer

Training

 • Mindfulness

  Met deze training leer je concreet aan de slag te gaan met mindfulness in je dagelijks werk en leven. Bekijk deze training met unieke HIP-aanpak.

 • Mindfulness (English)

  The perfect training to learn to start using mindfulness in your daily work and life for better concentration. Read more.

 • Vitaal en gezond in werk en privé

  Wil jij proactief inspelen op de ontwikkelingen in de maatschappij, op de arbeidsmarkt en de performance van jouw organisatie? Bekijk deze training.

Trainingen Mindfulness

Je bent druk. Je moet van alles, vooral van jezelf. In de hectiek van alledag lopen werk en privé vaak in elkaar over en vergeet je momenten van rust te pakken. Een training Mindfulness helpt je een pas op de plaats te maken. Je leert hoe je je bewust kunt worden van de ervaring zoals die zich voordoet, zonder er meteen een oordeel aan toe te kennen. 

We hebben verschillende cursussen Mindfulness. In elke cursus krijg je de tools die je nodig hebt om de stilte toe te laten. De stilte om je heen, maar ook de stilte in jezelf. Als je mindful in het leven staat, ontdek je dat het de stilte is die alle rumoer kan overstemmen, in plaats van andersom. Een training Mindfulness biedt je de focus die je nodig hebt om verder te komen.
 
Onze trainingen Mindfulness zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is om vanuit een grondhouding van aandacht en ontspanning te werken en te communiceren. Voor iedereen die intensief bezig wil zijn met het ontwikkelen van rust en balans.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.