Brochure downloaden

HBO Trainingsprogramma

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

HBO Trainingsprogramma

Je leiderschap in korte tijd aantoonbaar naar een hoger plan tillen? Ga dan voor een van onze Executive Masterprogramma’s. Schrijf je vóór 31 augustus in voor een start in 2018, en krijg een KOBO e-reader met de top 5 managementboeken cadeau. Pak die kans op draagbare inspiratie. En geef je cv de boost die jou verder brengt. Lees meer>

Behalve trainingen, kun je bij ons ook gecertificeerde HBO-trainingsprogramma’s volgen om je leiderschap te versterken. Je neemt dan deel aan meerdere inspirerende trainingen, waarin je je competenties op HBO-niveau ontwikkelt. Je sluit elk programma af met een HBO-eindopdracht.

Trainingsprogramma

 • HBO Trainingsprogramma Coachend Leidinggeven

  Wil jij werken aan je persoonlijke kracht en uitstraling en aan je communicatieve- en coachingsvaardigheden? Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • HBO Trainingsprogramma Effectief leidinggeven

  Ontwikkel je vanuit je eigen kwaliteiten tot een professioneel leidinggevende. Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • HBO Trainingsprogramma Lean Manager

  Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten in de lean methode en deze optimaal in jouw organisatie toepassen? Bekijk dit programma.

 • HBO Trainingsprogramma Persoonlijk en Inspirerend Leiderschap

  Ben jij leidinggevende en wil je verder groeien in persoonlijke effectiviteit, overtuigend presenteren en leidinggevende kwaliteiten? Bekijk dit programma.

 • HBO Trainingsprogramma Professioneel Leidinggeven

  Wil je je beïnvloedingsvaardigheden versterken? En je stijl van leidinggeven flexibel laten aansluiten bij diverse situaties? Bekijk dit programma.

 • HBO Trainingsprogramma Projectleiderschap

  Wil jij je managementvaardigheden in een kort programma stevig aanscherpen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma's voor projectmanagers.

 • HBO Trainingsprogramma Startend Leidinggevenden

  Startend leidinggevende? Door het vergroten van inzicht in jezelf, je medewerkers en situaties, leer jij doelgericht leidinggeven en behaal jij gestelde doelen.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren