Brochure downloaden

Leiderschap

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Leiderschap

Ben jij een échte leider? Vergeet dan de trucjes, maak werkelijk het verschil. Ontwikkel je persoonlijke kracht in een training Leiderschap. Lees meer

Training

 • Birkman® Leiderschapsprofiel

  Versterk volgens een doelbewust pad jouw kwaliteiten als beginnend leidinggevende vanuit een grondige persoonlijke Birkman-analyse. Bekijk de training.

 • Effective Leadership

  During this training you will gain insight into your style of leadership and how to best use it to reach your objectives. Read more.

 • Personal Power voor Managers

  Je zelfinzicht vergroten met de Birkman-methode. Weten wat je kracht is en dit effectief inzetten. Hoe je dit doet, leer je in deze intensieve training.

Executive Masterprogramma

 • Strategic Leadership Program (SLP)

  Verdiep jezelf, op het hoogste niveau, op het gebied van visievorming, strategie en verandering. Bekijk deze training.

Cursussen Leiderschap

Misschien wel dé uitdaging voor elke moderne leidinggevende: niet controleren, maar inspireren en motiveren. Mensen zodanig aansturen dat ze zichzelf willen blijven ontwikkelen. Zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook het bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. Heldere communicatie is dan belangrijk, net als een goed beeld van je eigen leiderschapsprofiel. Uitgaande van dat profiel, is het bovendien van belang dat je een visie ontwikkelt op zaken als strategie, verandering en teambuilding. 

Buiten je comfort-zone, daar gebeurt het 

In onze trainingen Leiderschap ga je altijd op zoek naar jouw grenzen. En zodra je die bereikt hebt, ga je erover heen. Want buiten je comfort-zone, daar gebeurt het. Of je nu nog maar net begint, of al jarenlange ervaring hebt, je zet je eigen persoonlijkheid in en ontdekt dat mensen je alleen dan willen volgen. Als het niet authentiek is, prikken ze er zo doorheen. Met een cursus Leiderschap ontwikkel je de échte leider in jezelf. Dan pas kun je werkelijk het verschil maken. Voor jezelf, voor anderen. 


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.