Brochure downloaden

Zakelijk Engels

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Zakelijk Engels

Succesvol Engels communiceren is essentieel voor veel bedrijven in Nederland. Je leert met deze trainingen professioneel te communiceren in het Engels. Lees meer

Training

 • Business English-A

  In korte tijd breid je je Engelse woordenschat uit en leer je met meer zelfvertrouwen vloeiender zakelijk Engels te spreken. Bekijk de training.

 • Business English-B

  Deze praktijkgerichte training leert je vaardigheden als presenteren en het voeren van zakelijke onderhandelingen in het Engels. Bekijk de training.

 • English Writing Skills

  Met deze praktijkgerichte training fris je je kennis van de Engelse taal op en leer je snel en professioneel zakelijk te schrijven. Bekijk de training

Trainingen Zakelijk Engels

Engels is wereldwijd de meest gebruikte voertaal. Het is niet voor niets dat je op school Engelse les hebt gehad. Maar in jouw werkzaamheden kom je erachter dat het Engels dat je op de middelbare school hebt geleerd niet voldoende is om op een professionele manier contacten te onderhouden met jouw handelspartners. Het zakelijke vocabulaire is veel omvangrijker en je komt veel specifieke zinnen en uitdrukkingen tegen. Ook het schrijven van goede brieven en rapporten vergt de nodige vaardigheid. Met een cursus Engels van Boertien Vergouwen Overduin breng je je kennis van de Engelse taal naar een hoger niveau.

Professioneel zakendoen in het Engels

Wil je leren op een professionele manier zakelijke gesprekken te voeren in het Engels? Wil je vol zelfvertrouwen jouw klanten of leveranciers te woord staan? Een cursus zakelijk Engels bereid je uitstekend voor op de conversaties die je zult voeren met Engelstalige handelspartners. Je breidt je vocabulaire uit en oefent in het voeren van constructieve gesprekken.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.