Brochure downloaden

Coaching en Verandering

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Leidinggeven aan Verandering

Verandering is de nieuwe norm. Ga dus voor een cursus Leidinggeven aan Verandering en leer veranderprocessen succesvol vormgeven en begeleiden. Lees meer over trainingen Leidinggeven aan Verandering.

Training

  • Coachend Leidinggeven

    De perfecte training om te leren hoe jij de potentiële kwaliteiten van jouw medewerkers kan ontwikkelen, zodat zij optimaal presteren. Bekijk de training.

  • Leidinggeven aan Verandering

    In deze training leer je, met behulp van de Birkman-methode, succesvol en effectief veranderprocessen vorm te geven en te begeleiden. Bekijk de training.

Cursussen Leidinggeven aan Verandering 

Fusies, overnames, reorganisaties, herstructurering. Het enige wat we vandaag zeker weten, is dat we niets zeker weten. Alles verandert voortdurend. Als leidinggevende heb je dan de belangrijke taak om alle veranderingen op effectieve en professionele wijze aan te sturen en te coachen. En wil je dat op een succesvolle manier voor elkaar krijgen, dan heb je draagvlak nodig. Zaken als motiveren, creëren van betrokkenheid en inzet zijn hierbij van groot belang. 

Inspireren en motiveren

In onze cursussen Leidinggeven aan Verandering leer je omgaan met alle belangrijke aspecten van formele veranderprocessen, zoals die zich bijvoorbeeld voordoen bij de implementatie van het Nieuwe Werken of Integraal Management. Je ontdekt de buigzaamheid van weerstand. En in elke cursus Leidinggeven aan Verandering leer je hoe je jouw medewerkers kunt inspireren en motiveren om binnen de nieuwe structuur optimaal te blijven functioneren. 


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.