Brochure downloaden

Assertiviteitstrainingen

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Assertiviteitstrainingen

Wanneer je zelfverzekerd en duidelijk op je eigen manier jouw mening kunt verkondigen, dan functioneer je effectiever en prettiger. Onze trainingen helpen hierbij. Lees meer

Training

 • Assertief en Zelfverzekerd Communiceren

  In deze training leer je op een prettige manier assertief en zelfverzekerd te communiceren en kun je duidelijk je grenzen aangeven. Bekijk de training.

 • Assertiveness

  In this training you will learn to present yourself and communicate assertively, especially in situations where others have expectations of you. Read more.

 • Assertiviteit op de werkplek

  Na deze training ben jij in staat om je gedachten makkelijker uit te spreken in situaties waarin anderen iets anders willen dan jij wilt. Bekijk de training.

 • Natuurlijk Assertief Optreden

  In deze training leer jij bewustere keuzes te maken en kun je helder je mening geven. zodat je op een natuurlijke wijze zichtbaarder bent. Bekijk de training.

Trainingsprogramma

 • Persoonlijk Inzicht en Assertiviteit

  Wil jij meer inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en assertiever en zelfverzekerder optreden? Ontwikkel je met dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

Trainingen Assertiviteitstrainingen

Assertieve mensen houden rekening met de belangen van de ander zonder de eigen belangen uit het oog te verliezen. Vind je het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een verzoek van een collega, terwijl er eigenlijk nog genoeg werk ligt? Of durf je een collega die zijn werk alweer niet op tijd af heeft daar niet op aan te spreken? Dan is een assertiviteitstraining van Boertien Vergouwen Overduin echt iets voor jou.

Leer voor jezelf opkomen in een assertiviteitstraining

In een training assertiviteit van Boertien Vergouwen Overduin leer je jezelf meer te waarderen. Je leert bovendien door zelfpresentatie meer invloed uit te oefenen op het beeld dat anderen van je hebben. Je zult merken dat je met een zelfbewuste, assertieve houding meer voor elkaar krijgt


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.