• Home
  • Whitepaper Waardendrives

Succesvolle verandering is waardevast

Verbind de waarden van je medewerkers aan organisatiewaarden

Veel organisaties zijn toe aan verandering. Ze willen bijvoorbeeld effectiever werken of hun klanten nog tevredener maken. Herkenbaar? Dan weet je ook dat zulke veranderingen niet vanzelf komen. Vaak zijn er trainingen nodig om managers en medewerkers te ondersteunen in het verder ontwikkelen van hun kennis, vaardigheden en attitude. Trainingen zijn zinvolle instrumenten. Maar voor een optimaal resultaat moeten ze wel aansluiten bij het waardesysteem van de organisatie.

Een waardesysteem is een samenhangend stelsel van waarden en overtuigingen, en het daarbij passende gedrag. Mensen die er verschillende systemen op nahouden, denken verschillend over hiërarchie, leiderschap, prestaties, wijze van communiceren en veranderen. De randvoorwaarde voor een effectieve training is het op één lijn brengen van de waarden van medewerkers met de organisatiewaarden. Wil je weten hoe dat precies werkt? Download dan onze Insight over waardendrives.

Stuur mij de Insight over Waardendrives

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt van ons een e-mail met een PDF van de Insight Waardendrives.


Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Ik ben (mede) verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid in een organisatie*:

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Boertien Vergouwen Overduin.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren