Brochure downloaden

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Alle trainingen en opleidingen

Bekijk het overzicht van al onze trainingen of opleidingen waarmee je jouw
persoonlijke uitdaging of jouw organisatievraagstuk kunt aanpakken.

Ben je op zoek naar gericht opleidingsadvies?
Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via:

Maak een keuze uit één van onze: 203 trainingen of opleidingen

Filters

Filter

Training (144) Tijdens een training werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke competenties en vaardigheden. Jouw ontwikkelbehoeften en leerdoelen staan daarbij voorop. Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van je organisatie. Zo ontstaat een maximaal leerresultaat.

Tijdens een training werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke competenties en vaardigheden. Jouw ontwikkelbehoeften en leerdoelen staan daarbij voorop. Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van je organisatie. Zo ontstaat een  maximaal leerresultaat.
 

HBO Trainingsprogramma (28) Een trainingsprogramma biedt je een combinatie van trainingen binnen een afgebakend onderwerp op HBO-niveau. Je sluit het programma af met een persoonlijk ontwikkelplan. Heb je het programma goed doorlopen? Dan ontvang je een certificaat dat je mogelijk kunt inbrengen in een erkende vervolgopleiding.

Een trainingsprogramma biedt je een combinatie van trainingen binnen een afgebakend onderwerp op HBO-niveau. Je sluit het programma af met een persoonlijk ontwikkelplan. Heb je het programma goed doorlopen? Dan ontvang je een certificaat dat je mogelijk kunt inbrengen in een erkende vervolgopleiding.
 

Executive Masterprogramma (22) Een Executive Masterprogramma is gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau. De training wordt verzorgd door toptrainers op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Bij een succesvolle afronding kom je mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.

Een Executive Masterprogramma is gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau. De training wordt verzorgd door toptrainers op het  gebied van leiderschapsontwikkeling. Bij een succesvolle afronding kom je mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.
 

Mobiliteitsprogramma (2) Een mobiliteitsprogramma helpt je bij het werken aan je carrière en mobiliteit. Je neemt deel aan meerdere inspirerende trainingen, waarin je je competenties op gestructureerde wijze ontwikkelt samen met trainers en trainingsacteurs. Zo zie je waar je stond, waar je staat en waar je straks naartoe gaat.

Een mobiliteitsprogramma helpt je bij het werken aan je carrière en mobiliteit. Je neemt deel aan meerdere inspirerende trainingen, waarin je je competenties op  gestructureerde wijze ontwikkelt samen met trainers en trainingsacteurs. Zo zie je waar je stond, waar je staat en waar je straks naartoe gaat.
 

Een gedegen training of opleiding vergroot niet alleen je kennis en vaardigheden. Het maakt ook het verschil, voor jou én je organisatie. Onze trainingen en opleidingen helpen je verder.

Heb jij een persoonlijke uitdaging of ontwikkelbehoefte? Of heb je wellicht een organisatievraagstuk dat je graag wilt aanpakken? Met een training of opleiding van Boertien Vergouwen Overduin werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke competenties en vaardigheden.

Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van je organisatie. Zo ontstaat een maximaal leerresultaat. Enne, waar kun je beter een training of opleiding volgen dan bij ons, de uitvinders van het vak?

Trainingen van toptrainers

Bij Boertien Vergouwen Overduin vind je maar liefst 200 verschillende trainingen. We durven gerust te stellen dat we mensen en organisaties alle trainingen aanbieden die nodig zijn voor het werk. Dat doen we met behulp van innovatieve trainingsmethodieken, waarbij resultaat en leerrendement centraal staan. Voorbeelden van trainingen? Wat dacht je van een training Persoonlijke Effectiviteit, Correct Nederlands of Leidinggeven aan Professionals?
 
Onze trainingen worden gegeven door toptrainers. Jouw leerdoel staat altijd voorop, net als een persoonlijke aanpak. Zo ervaar jij elke training als een training op maat.
 
Naar het overzicht van alle trainingen

HBO Trainingsprogramma

Bij Boertien Vergouwen Overduin vind je ook HBO Trainingsprogramma’s. Zo’n programma bestaat uit een combinatie van verschillende, inspirerende trainingen binnen een afgebakend onderwerp op HBO-niveau.
 
Met dit programma van Boertien Vergouwen Overduin ontwikkel jij je persoonlijke competenties en vaardigheden over een specifiek onderwerp. Zodat jij straks met meer kennis, kunde én vertrouwen te werk gaat.
 
Lees meer over de HBO Trainingsprogramma’s

Executive Masterprogramma

Wie zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen én meer wil halen uit zijn of haar leiderschap volgt een Executive Masterprogramma. Deze leiderschapsprogramma’s zijn gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau.
 
Een leiderschapstraining van Boertien Vergouwen Overduin, zoals bijvoorbeeld de Executive Master Strategisch Leiderschap en Verandering, verdiept je kennis en vergroot je inzicht in je eigen professionele handelen. Jij bent tenslotte het belangrijkste instrument voor succes.
 
Lees meer over de Executive Masterprogramma’s

Mobiliteitsprogramma

Onze mobiliteitsprogramma’s helpen je bij het werken aan je carrière en mobiliteit. Hiermee krijg je helder wat jouw volgende zet wordt. Je bereidt je voor op het vinden van een (nieuwe) baan of het starten van een onderneming. Daarvoor volg je verschillende trainingen, bijvoorbeeld over jezelf presenteren en het opstellen van een ondernemingsplan.
 
Met de mobiliteitsprogramma’s van Boertien Vergouwen Overduin krijg je de tools om jouw doel succesvol te realiseren. Zodat jij straks goed voorbereid en met vertrouwen de sprong waagt.
 
Lees meer over de Mobiliteitsprogramma’s

Trainen maar!

Met onze trainingen ontwikkel je je persoonlijke competenties en vaardigheden, waarbij je mag rekenen op een maximaal leerresultaat. Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van je organisatie.
 
Er is altijd een training bij jou in de buurt, schrijf je dus nu in.

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.
|
Of neem direct contact met ons op:

Of neem direct contact met ons op:
 035 - 6 956 211

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

 

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.
|
Of neem direct contact met ons op:

Of neem direct contact met ons op:
 035 - 6 956 211

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!