Brochure downloaden

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen

Alle trainingen en opleidingen

Bekijk het overzicht van al onze trainingen of opleidingen waarmee je jouw
persoonlijke uitdaging of jouw organisatievraagstuk kunt aanpakken.

Ben je op zoek naar gericht opleidingsadvies?
Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via:

Maak een keuze uit één van onze: 0 training of opleiding

Filters

Filter

Een gedegen training of opleiding vergroot niet alleen je kennis en vaardigheden. Het maakt ook het verschil, voor jou én je organisatie. Onze trainingen en opleidingen helpen je verder.

Heb jij een persoonlijke uitdaging of ontwikkelbehoefte? Of heb je wellicht een organisatievraagstuk dat je graag wilt aanpakken? Met een training of opleiding van Boertien Vergouwen Overduin werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke competenties en vaardigheden.

Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van je organisatie. Zo ontstaat een maximaal leerresultaat. Enne, waar kun je beter een training of opleiding volgen dan bij ons, de uitvinders van het vak?

Trainingen van toptrainers

Bij Boertien Vergouwen Overduin vind je maar liefst 200 verschillende trainingen. We durven gerust te stellen dat we mensen en organisaties alle trainingen aanbieden die nodig zijn voor het werk. Dat doen we met behulp van innovatieve trainingsmethodieken, waarbij resultaat en leerrendement centraal staan. Voorbeelden van trainingen? Wat dacht je van een training Persoonlijke Effectiviteit, Correct Nederlands of Leidinggeven aan Professionals?
 
Onze trainingen worden gegeven door toptrainers. Jouw leerdoel staat altijd voorop, net als een persoonlijke aanpak. Zo ervaar jij elke training als een training op maat.
 
Naar het overzicht van alle trainingen

HBO Trainingsprogramma

Bij Boertien Vergouwen Overduin vind je ook HBO Trainingsprogramma’s. Zo’n programma bestaat uit een combinatie van verschillende, inspirerende trainingen binnen een afgebakend onderwerp op HBO-niveau.
 
Met dit programma van Boertien Vergouwen Overduin ontwikkel jij je persoonlijke competenties en vaardigheden over een specifiek onderwerp. Zodat jij straks met meer kennis, kunde én vertrouwen te werk gaat.
 
Lees meer over de HBO Trainingsprogramma’s

Executive Masterprogramma

Wie zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen én meer wil halen uit zijn of haar leiderschap volgt een Executive Masterprogramma. Deze leiderschapsprogramma’s zijn gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau.
 
Een leiderschapstraining van Boertien Vergouwen Overduin, zoals bijvoorbeeld de Executive Master Strategisch Leiderschap en Verandering, verdiept je kennis en vergroot je inzicht in je eigen professionele handelen. Jij bent tenslotte het belangrijkste instrument voor succes.
 
Lees meer over de Executive Masterprogramma’s

Mobiliteitsprogramma

Onze mobiliteitsprogramma’s helpen je bij het werken aan je carrière en mobiliteit. Hiermee krijg je helder wat jouw volgende zet wordt. Je bereidt je voor op het vinden van een (nieuwe) baan of het starten van een onderneming. Daarvoor volg je verschillende trainingen, bijvoorbeeld over jezelf presenteren en het opstellen van een ondernemingsplan.
 
Met de mobiliteitsprogramma’s van Boertien Vergouwen Overduin krijg je de tools om jouw doel succesvol te realiseren. Zodat jij straks goed voorbereid en met vertrouwen de sprong waagt.
 
Lees meer over de Mobiliteitsprogramma’s

Trainen maar!

Met onze trainingen ontwikkel je je persoonlijke competenties en vaardigheden, waarbij je mag rekenen op een maximaal leerresultaat. Door het beste uit jezelf te halen, draag je ook bij aan het succes van je organisatie.
 
Er is altijd een training bij jou in de buurt, schrijf je dus nu in.