Privacy Policy

Via deze Privacy Policy informeert Boertien Vergouwen Overduin B.V. je over de wijze waarop binnen onze organisaties wordt omgegaan met persoonsgegevens. NCOI Opleidingsgroep B.V. verwerkt je persoonsgegevens als onderdeel van de centrale administratie van de NCOI groep en is daarvoor (mede)verantwoordelijke. De verantwoordelijken worden hierna gezamenlijk aangeduid als “NCOI”.NCOI respecteert je privacy en wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Welke gegevens worden verwerkt?

NCOI verwerkt de persoonsgegevens die we van jou of van jouw werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen bij aanmelding voor een opleiding, aanvraag van onze brochure, aanmelding voor onze nieuwsbrief of als je op andere wijze contact met ons opneemt. Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens: je naam, adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld, inclusief betalingsgegevens, je feedback over de opleiding en overige informatie die je aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelt en verwerkt NCOI persoonsgegevens in het kader van je opleiding, zoals je aanwezigheid, eventuele resultaten en of je de opleiding (met goed gevolg) hebt afgerond.

Voor welke doeleinden worden je gegevens verwerkt?

NCOI gebruikt je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • de registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan de door jouw gekozen opleiding;
  • het verzorgen van de door jouw gekozen opleiding;
  • om analyses uit te voeren zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren;
  • om je onze nieuwsbrief of brochure toe te zenden;
  • om je de door je gevraagde inlichtingen te verstrekken en op je vragen te reageren; en
  • om te voldoen aan op NCOI rustende wet- en regelgeving.

De persoonsgegevens die we gebruiken voor analyses worden door ons geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot jou herleidbaar. Je persoonsgegevens zijn beschikbaar voor andere opleidingsinstellingen binnen de NCOI groep[1] om de planning en uitvoering van de verschillende opleidingen op elkaar af te stemmen. Indien dat met jouw werkgever is overeengekomen, kan NCOI informatie over je aanwezigheid bij de opleiding verstrekken aan jouw werkgever. Wij kunnen je persoonsgegevens daarnaast beschikbaar stellen aan onze accreditatieorganisaties. NCOI zal je gegevens niet aan andere derden verstrekken, tenzij je daarvoor voorafgaande toestemming hebt gegeven aan NCOI of indien NCOI daartoe wettelijk verplicht is.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internetbrowser op je computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's je bekijkt en welke opties je gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens onder andere om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Sessie cookies worden automatisch verwijderd wanneer je je internet browser afsluit. Je kunt je internet browser zo instellen dat je wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kun je het plaatsen van cookies volledig blokkeren. Je kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van onze website gebruikmaken.

Marketing 

Act-On

  • Doel: De Act-On-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt. Hierdoor kunnen we relevante communicatie en informatie delen per o.a. e-mail, wanneer u uw klantgegevens heeft achtergelaten voor de download of aanschaf van een product op onze website
  • Eigenschap: De cookie komt van Act-On en verloopt aan het eind van de websitesessie.
  • Delen: Act-On deelt geen informatie met derden. Bekijk Act-On Privacy Statement.

AppNexus

  • Doel: De AppNexus-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op externe website getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van AppNexus en wordt maximaal 18 maanden bewaard en na aggregatie nog eens maximaal 2 jaar bewaard.
  • Delen: AppNexus deelt geen informatie met derden, behalve met partners en serviceproviders  voor beheer, onderhoud en verbetering van AppNexus-diensten. Bekijk AppNexus Privacy Statement.

Facebook

  • Doel: De Facebook-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op Facebook getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Facebook en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Facebook deelt geen informatie met derden. Bekijk Facebook Privacy Statement.

Google AdWords - Google Dynamics Remarketing

  • Doel: De Google AdWords-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante en persoonlijke advertenties op externe websites getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. Bekijk Google Privacy Statement.

Google Analytics

  • Doel: De Google Analytics-cookie houdt bij hoe een gebruiker de website gebruikt. Informatie over het gebruik wordt gebruikt om rapporten op te stellen voor NCOI en andere diensten aan te bieden met betrekking tot internetgebruik.
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden (excl. derden die informatie namens Google verwerken). Bekijk Google Privacy Statement.

Hotjar

  • Doel: De Hotjar–cookie houdt bij waar de gebruiker klikt op de website. Hierdoor kunnen we de website-ervaring voor de gebruiker verbeteren.
  • Eigenschap: De cookie komt van Hotjar en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Hotjar deelt geen informatie met derden. Bekijk Hotjar Privacy Statement.

LinkedIn

  • Doel: De LinkedIn-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op LinkedIn getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van LinkedIn en wordt 3 maanden bewaard.
  • Delen: LinkedIn deelt geen non-persoonlijke data met derden. Bekijk LinkedIn Privacy Statement.

Relay42

  • Doel: De Relay42-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante en persoonlijke advertenties op externe websites getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Relay42 en wordt max. 2 jaar bewaard.
  • Delen: Relay42 deelt geen informatie met derden. Bekijk Relay42 Privacy Statement.

Visual Website Optimizer

  • Doel: De Visual Website Optimizer–cookie houdt bij waar de gebruiker klikt op de website. Hierdoor kunnen we de website-ervaring voor de gebruiker verbeteren.
  • Eigenschap: De cookie komt van Visual Website Optimizer en wordt 100 dagen bewaard.
  • Delen: Visual Website Optimizer deelt beperkte non-persoonlijke informatie met derden. Bekijk Visual Website Optimizer Privacy Statement.

Tawk.to

  • Doel: De Tawk.to-cookie houdt bij op welke pagina de gebruiker zich bevindt, zodat een opleidingsadviseur via live chat reactief de gebruiker te woord kan staan bij vragen.
  • Eigenschap: De cookie komt van Tawk.to en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Tawk.to deelt geen informatie met derden. Bekijk Tawk.to's Terms of Service.

Beveiliging en bewaartermijn

Je persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige gebruikelijke technieken. NCOI bewaart je persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of zo lang als de wet dat voorschrijft. NCOI mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.

Inzage, correctie en verwijdering

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Op je persoonlijke e-Connect pagina kun je de belangrijkste gegevens inzien en aanpassen. Daarnaast kun je een gespecificeerd verzoek tot NCOI richten door een e-mail te sturen naar info@ncoi.nl, onder vermelding van je naam en adres. NCOI zal in beginsel binnen vier weken op een verzoek tot inzage of correctie reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal NCOI de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voor zover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.

Wijzigingen

NCOI kan deze Privacy Policy wijzigen. We raden dan ook aan deze Privacy Policy regelmatig te lezen, om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Deze Privacy Policy is voor het laatst gewijzigd op 29-9-2016.


[1] Tot de NCOI groep behoren in ieder geval NCOI Opleidingsgroep B.V., NCOI Trainingen B.V., Scheidegger Opleidingen B.V., Scheidegger Trainingen B.V., Computrain Opleidingen B.V., Computrain Trainingen B.V., StudieBaan B.V., EVC Centrum Nederland B.V., Educatieve Uitgeverij Nederland B.V., Broekhuis Publishing B.V., Pro Education B.V., Pro Education Trainingen B.V., Boertien Vergouwen Overduin B.V., BVO Opleidingen B.V., Markus Verbeek Praehep B.V., MVP Trainingen B.V., NIBE-SVV Opleidingen B.V., NIBE-SVV Trainingen B.V., RBO Opleidingen B.V., RBO Trainingen B.V. en NEDFAC B.V.

Onze website maakt gebruik van cookies.