Voor wie op professioneel gebied een training zoekt, is het aanbod vaak overweldigend. Het is dus logisch dat je je eerst goed wilt ori├źnteren. Dat kan op de Opleidingsbeurs die op 29 augustus wordt gehouden in BCN Utrecht CS. Tijdens deze Opleidingsbeurs helpen wij je persoonlijk bij het kiezen van de training die daadwerkelijk bijdraagt aan een verbeterde performance. Van jezelf en daarmee ook van jouw organisatie! Ook kun je in een inspiratieles kennismaken met onze resultaatgerichte manier van trainen.

Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker 
Twijfel je welke training voor jou ├ęcht resultaat gaat opleveren? Dan kun je tijdens de beurs een persoonlijk gesprek voeren met een van onze deskundige adviseurs. Samen met jou kijken zij welke training het beste aansluit bij jouw specifieke situatie. Want hoe beter de match, des te hoger het rendement!
Tip: Jouw cv bevat veel informatie die de adviseur kan helpen samen met jou de meest geschikte training te kiezen. Neem dit dus mee naar de beurs!

Inspiratieles: dit mag je van onze trainingen verwachten!
Tijdens de Opleidingsbeurs kun je een inspiratieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren trainers. Je merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie en hoeveel energie je krijgt van de interactie met de trainer en je medestudenten.
 
Kies jouw sessie
Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in drie sessies. Je kunt zelf kiezen welk tijdstip je het beste uitkomt. Tijdens de sessies kun je in gesprek gaan met een adviseur, of een van de inspiratielessen bijwonen, die continu worden verzorgd.
 
Je kunt kiezen uit de volgende sessies:
  • Sessie 1: 10.00 uur - 12.00 uur
  • Sessie 2: 13.00 uur - 15.00 uur
  • Sessie 3: 15.00 uur - 17.00 uur

We zien je graag op zaterdag 29 augustus!

Onze website maakt gebruik van cookies.