• Home
  • Ontdek en ontwikkel uw leiderschapstalent

Ontdek en ontwikkel je leiderschapstalent

Als ambitieuze professional ben je natuurlijk bereid tot het aangaan van grote uitdagingen bij je ontwikkeling tot sterke leider. Speciaal voor mensen zoals jij hebben we daarom een aantrekkelijk leiderschapstraject ontwikkeld dat vanuit onze Leadership Academy gegeven wordt.
 
Inspirerende ontbijtsessie
Tijdens de ontbijtsessie zal een van de trainers van de Leadership Academy je meer vertellen over het programma en de persoonlijke invulling die je hieraan kunt geven. Het gaat in dit traject tenslotte om het helder krijgen én ontwikkelen van jouw talenten waardoor je ook daadwerkelijk doorbraken kunt realiseren in je werk. De ontbijtsessie geeft je daarnaast de mogelijkheid om samen met gelijkgestemden de dag fris en gemotiveerd te beginnen en jouw visie op leiderschap uit te wisselen.
 
Praktische informatie en aanmelden
Kom naar de ontbijtsessie, ontmoet vakgenoten en hoor wat het leiderschapstraject voor je ontwikkeling kan betekenen.
Datum Dinsdag 7 oktober
Tijd 8.00 – 10.30 uur
Locatie Bastion Deluxe Hotel Utrecht

Kijk op de website van Bastion voor de routebeschrijving.
 
Aanmelden voor de ontbijtsessie kan tot 3 oktober a.s. via onderstaande knop.
 
Aanmelden
Meer informatie
Wil je meer weten over deze ontbijtsessie of over onze trainingen? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 - 6 956 2 00 of info@bvo.nl.
 
Graag tot ziens op 7 oktober!

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren