Nieuws

Meet the Leaders 2018 krijgt van Jong Rabo een 8,8

Op Woensdag, 6 Maart, 2019, 16:10

Levensechte verhalen over dromen en daadkracht. Die vulden eind vorig jaar het bestuurscentrum van de Rabobank in Utrecht. Daar ontmoetten leiders van vandaag en morgen elkaar voor Meet the Leaders 2018, dat we samen met ICA en Rabobank organiseerden.

Lees meer
Thema's: Blog

Je 45-plusmedewerkers helpen bij hun loopbaanontwikkeling?

Op Woensdag, 6 Maart, 2019, 16:08

De overheid wil 45-plussers stimuleren in beweging te komen. Dat is juist nu van groot belang, omdat het werk door de vooruitschrijdende technologie verandert. Dankzij de versoepelde overheidsmaatregel kunnen we op jouw locatie kosteloos een speciale training uitvoeren: de 1-daagse training Ontwikkeladvies voor Leidinggevenden.

Lees meer
Thema's: Blog

Haal jij het beste uit je team?

Op Woensdag, 6 Maart, 2019, 16:05

Heeft jouw team de juiste samenstelling? Hoe ontwikkel je talent binnen je team? Deze en andere vragen vormen de leidraad binnen een nieuwe reeks maandelijkse podcasts onder de noemer Team Radio. De podcasts worden gepresenteerd door ‘onze eigen’ Frans van Kreuningen. In de eerste aflevering praat Frans met teamexpert Jan Meijning.

Lees meer
Thema's: Blog

Serious Games: het leukere leren

Op Vrijdag, 8 Februari, 2019, 13:00

Van spelen leer je veel, dat is bekend. Daarom vergroten wij de impact van onze trainingen spelenderwijs, met Serious Games. Deze geven jou een dynamische en effectieve leerervaring die je niet snel zult vergeten. Vanaf 1 september vind je ze in ons open aanbod.

Lees meer
Thema's: Blog

Young professionals, wie zijn dat eigenlijk?

Op Vrijdag, 8 Februari, 2019, 12:56

Houd ze in de gaten, want binnen enkele jaren bestaat ruim een derde van de werkvloeren uit young professionals. Wie zijn deze jonge, ambitieuze mensen. En wat drijft hen?

Lees meer
Thema's: Blog

Leer presenteren met Paulien Huizinga

Op Donderdag, 24 Januari, 2019, 10:57

Licht uit, spot aan… En daar sta je dan. Iedereen kijkt naar jou. Je slikt en voelt een warme gloed uit je nek omhoog kruipen. Herkenbaar? Volg dan onze training Zelfverzekerd Presenteren. Sluit je op 12 maart aan in Amsterdam? Dan krijg je les van Jaco Kirchjunger en niemand minder dan tv-presentatrice Paulien Huizinga, bekend van onder andere Showtime (RTL4) en Showbizz (SBS6).
Lees meer
Thema's: Blog

Hij is er, de nieuwe Perform!

Op Donderdag, 24 Januari, 2019, 10:54

Wil jij alles weten over de leiders van morgen en hoe zij hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen binnen jouw organisatie? Lees dan onze nieuwe Perform, de 3e editie alweer. Directeur Frans van Kreuningen: “Young professionals hebben behoefte aan talentontwikkeling op maat.”
Lees meer
Thema's: Blog

Werkgeluk: hoe blij ben jij met je werk?

Op Donderdag, 24 Januari, 2019, 10:51

Hoe gelukkig word jij van je werk? Juist nu iedereen de mond vol heeft over werkgerelateerde stress, is het tijd om na te denken over werkgerelateerd geluk. Dat vindt Cynthia Noordoven-Smit, trainer en coach op het gebied van werkgeluk: “Als ik mensen mag uitdagen, gaan ze vooral op maandag blij naar hun werk.”

Lees meer
Thema's: Blog

Werkgeluk: hoe voel jij je deze Blue Monday?

Op Maandag, 21 Januari, 2019, 10:20

Weemoedig, neerslachtig of triest vandaag? Tja, het is weer die laatste maandag van de eerste maand van het jaar… Volgens Cynthia Noordoven-Smit, trainer en coach op het gebied van werkgeluk, bestaat er wel degelijk zoiets als Blue Monday. “Maar als ik mensen mag uitdagen, gaan ze juist op die dag met plezier naar hun werk.”

Lees meer
Thema's: Blog

Visie alleen is niet voldoende…

Op Donderdag, 10 Januari, 2019, 14:24

Leiderschap is meer dan een functie. Het is de combinatie van wie jij als leider bent, wat je doet en waar je dat doet. Daarbij moet je manager, coach, ondernemer én leider kunnen zijn. Binnen die vier rollen heeft de leider een sleutelrol.

Lees meer
Thema's: Blog

Topklinisch ziekenhuis Spaarne Gasthuis omarmt verandering

Op Donderdag, 10 Januari, 2019, 14:20

Verandering zit in het DNA van het Spaarne Gasthuis. Voortgekomen uit een fusie tussen het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis, heeft het topklinisch ziekenhuis intussen een topambitie: de allerbeste zorg in de regio bieden. Hiervoor moet het management wendbaar blijven. Reden voor ons om een reeks Learning Agility-workshops op maat te ontwikkelen.

Lees meer
Thema's: Blog

Commercieel succesvol zijn? Doorloop het Wheel of Fortune

Op Maandag, 7 Januari, 2019, 11:25

Alles uit je sales halen wat erin zit. En meer. Dat wil natuurlijk elke salesprofessional. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? De sleutel tot commercieel succes zit hem in het Wheel of Fortune. Hierin draait het om 4 dingen: de klant, de klant, de klant én vertrouwen.

Lees meer
Thema's: Blog

The show must go on!

Op Vrijdag, 28 December, 2018, 10:43

Het was een succes, de Masterclass Presenteren met Impact. Trainer Jaco Kirchjunger en presentator Humberto Tan haalden begin december vorig jaar alles uit de kast om deelnemers een inspirerende leerervaring te bieden. Een korte impressie.
Lees meer
Thema's: Blog , Communicatie

Laat je mensen doorgroeien

Op Vrijdag, 28 December, 2018, 09:52

Als leidinggevende ben je niet alleen leider, manager en ondernemer. Je wordt ook steeds vaker geacht een coachende rol naar je medewerkers te vervullen. Wat houdt die rol concreet in. En wat maakt jou nou tot een goede coach?

Lees meer
Thema's: Blog , Management en leiderschap

Nieuw jaar, nieuwe kansen…

Op Vrijdag, 28 December, 2018, 09:47

In het nieuwe jaar ga ik weer lekker sporten. Daar is het vorig jaar echt te weinig van gekomen. Vaak door herkenbare oorzaken, zoals drukte op werk en drukte thuis als jong gezin. Terwijl ik wel een goed voorbeeld heb rondlopen: mijn vrouw slaagt er al een half jaar in om wekelijks twee keer een uur te sporten, onder begeleiding in een fitnesscentrum.

Lees meer
Thema's: Blog , Leren en ontwikkelen