Heb je vragen?

Bel ons voor een deskundig trainingsadvies!

035 695 62 00

Of mail naar: info@bvo.nl

Daarom Boertien Vergouwen Overduin

  • Professionele informatievoorziening
  • Betaalbare kwaliteit en flexibiliteit
  • Focus op zowel organisatie als individu
Lees meer

Klantgerichtheid & Commercie

Goede commerciële slagkracht kan het verschil maken. Maar hoe is dat te ontwikkelen? En wat is dan de beste benadering? Boertien Vergouwen Overduin is van mening dat mensen pas succesvol zijn als ze vanuit persoonlijke overtuiging en kracht de klant bewegen om samen duurzame resultaten te boeken. Deze visie hebben wij vertaald naar twee thema’s:

Commerciële slagkracht

Commerciële slagkracht is meer dan het bereiken van commerciële doelen met een verkoopgesprek. Het gaat om zelfkennis en weten waar het eigen commerciële talent ligt. Hierbij is het belangrijk dat er op authentieke wijze contact wordt gelegd met de klant. Onze trainingen leren om vanuit de eigen kracht en overtuiging te handelen. Het resultaat is commerciële slagkracht.

Klantgericht handelen

Elke medewerker wil tevreden klanten, leuk en ontspannen klantcontact, resultaat én voldoening van het werk. In onze maatwerktrajecten leren we om zelfverzekerd, vanuit gelijkwaardigheid en overtuigd van de eigen toegevoegde waarde, de klanten verder te helpen. Hierdoor kunnen vanuit het eigen talent de verwachtingen van de klant overtroffen worden en wordt elk klantcontact extra waardevol. Dit vraagt om lef, maar levert direct resultaat.

Onze aanpak

Onze maatwerkoplossingen zijn gericht op commercieel denken en handelen, maar gaan over meer dan de gebruikelijke commerciële vaardigheden en kennis. Onze visie is uitgewerkt in concrete methoden en aanpakken die we centraal stellen. Wij leren onze cursisten authentiek en flexibel te reageren op verschillen situaties en commercieel te werken vanuit gelijkwaardigheid met de klant. Onze trainers en acteurs bieden creatieve, praktijkgerichte en afwisselende werkvormen. In een goede en veilige sfeer dagen wij onze deelnemers uit hun commerciële grenzen te verleggen.
 

Een traject op maat?

Een standaard training is niet altijd de oplossing voor een organisatie, want problemen verdwijnen niet doordat enkele medewerkers zich verder ontwikkelen in hun kennis en vaardigheden. Problemen zijn vaak ingewikkelder, doordat bijvoorbeeld processen, aansturing en cultuur een grote rol spelen. In zulke gevallen is een maatwerktraject de oplossing. Maatwerktrajecten worden altijd ontwikkeld aan de hand van een analyse van de situatie binnen de organisatie, zodat deze optimaal aansluiten op de leerbehoefte en het grootste resultaat opleveren!

Lees meer
Of neem direct contact met ons op:

035 695 62 11

Onze website maakt gebruik van cookies.