Het beste uit jezelf halen. Dat wil jij natuurlijk ook. Hoe zou het zijn om daar een jaar lang helemaal voor te gaan onder begeleiding van een topcoach? Wat betekent het om een échte personal trainer te hebben? Iemand die jou motiveert en inspireert om eruit te halen wat erin zit, elke dag weer? Dat kun je binnenkort ontdekken…

Maak kans op een jaar lang gratis trainen!

Schrijf je vóór 1 december 2016 in voor een van onze trainingen en maak kans op een jaar lang gratis trainen onder begeleiding van een topcoach.

Neem dus snel een kijkje op onze website en schrijf je in voor de training die bij jou past: 

Ja, ik schrijf me in
Uit alle inschrijvingen kiezen we onafhankelijk twee winnaars. Ben jij er daar straks een van? Dan nodigen we je uit voor een lunch met een van onze toptrainers, aan wie jij jouw verhaal kunt vertellen. Waar sta je nu, waar wil je heen, wat zijn je ontwikkeldoelen?

Onze trainer komt vervolgens niet met een kant-en-klaarprogramma, maar zet zijn of haar kennis en ervaring creatief in om jouw persoonlijke leerbehoefte te faciliteren. Mooier kan het niet. 

Persoonlijk advies nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit welke training jij wilt volgen? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 695 62 00. Wij denken graag met je mee.

Kies je doel, pak je kans. De training is begonnen.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren